Recept 347, Penne met kaassaus, bloemkool, gedroogde tomaten, pijnboompitjes en mozzarella.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

1 kleine bloemkool
400 g penne (pasta)
6 eetl. pijnboompitjes
2 bolletjes mozzarella
8 gedroogde tomaten op olie
4 eetl. fijngehakte peterselie
1 zakje Knorr Mix voor Kaassaus

Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in ruim kokend water in 10-12 minuten gaar. Afgieten. Kook tegelijkertijd ook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een matig vuur al omscheppend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in stukjes.
Meng de hete bloemkool met de hete pasta, de gedroogde tomaten, de peterselie, de pijnboompitjes en de kaassaus. Schep de stukjes mozzarella erdoor. Verdeel over 4 borden.

      

Bron: www.knorr.com/nl