1 kleine
bloemkool
400 g penne (pasta)
6 eetl. pijnboompitjes
2 bolletjes mozzarella
8 gedroogde tomaten op olie
4 eetl. fijngehakte peterselie
1 zakje Knorr Mix voor Kaassaus |
Snijd de
bloemkool in kleine roosjes en kook ze in ruim kokend water in 10-12
minuten gaar. Afgieten. Kook tegelijkertijd ook de penne gaar
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten
uitlekken.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan op een
matig vuur al omscheppend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de saus volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in stukjes.
Meng de hete bloemkool met de hete pasta, de gedroogde tomaten, de
peterselie, de pijnboompitjes en de kaassaus. Schep de stukjes
mozzarella erdoor. Verdeel over 4 borden. |