350 g penne
rigate
1 courgette
3 paprika's in verschillende kleuren (rood, geel en groen)
2 teentjes knoflook
3 (rode) uien
3 rijpe vleestomaten
3 eetl. vloeibare margarine
1 Knorr Bouillonketeltje Italiano
50 g geroosterde amandelen |
Kook de pasta
gaar in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes.
Snijd de paprika's in gelijke kleine stukjes.
Schil de knoflook en uien en snijd ze fijn. Snijd de tomaten in
stukjes.
Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin
gedurende ca. 3 minuten de courgette met de paprika. Voeg de
knoflook, ui en tomaten toe en bak ca. 10 min. mee.
Voeg 200 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Italiano toe en
roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
Hak de amandelen heel fijn.
Meng de amandelen met de groentesaus.
Verdeel de pasta over 4 diepe borden en verdeel de groenten- en
amandelsaus erover.
Tip:
Pureer voor een gladde saus de groenten en de amandelen. Lekker met
geschaafde kaas. |