350 g penne of
strikjes pasta
350 g kipfilet
2 teentjes knoflook
400 g worteltjes
3 el vloeibare margarine
1 zakje Knorr Mélange voor Spaghetti à l'Italienne
1 blik maïskorrels
100 g geraspte kaas
Extra:
ovenschaal van ca. 1.5 l, ingevet |
Kook de pasta in
ruim kokend water volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
Afgieten.
Snijd ondertussen de kipfilet in schijfjes.
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de worteltjes in schijfjes.
Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin de
kip ca. 3 min. Voeg de knoflook en worteltjes toe en bak 5 min. mee.
Voeg de Knorr mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe.
Schenk er 500 ml water bij, breng al roerende aan de kook en laat
ca. 5 min. zachtjes koken.
Verwarm ondertussen de grill voor op de hoogste stand.
Laat de maïs uitlekken. Meng de maïs met de pasta en de saus. Schep
in een ovenschaal. Strooi de kaas erover en laat de kaas in de oven
smelten en goudbruin worden. |