300 g
rijstnoedels
2 theel. vissaus
2 theel. Knorr vloeibare bouillon Thai
2 theel. sojasaus
2 eetl. rode currypasta
2 theel. palmsuiker
500 ml kokosmelk in blik
4 glazen water
3 theel. kurkuma
1 paprika, gesnipperd
koriander
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd |
Verhit 1
eetlepel van de olie in een wok en bak 60 g van de noedels al
omscheppend en kook het andere deel in kokend water volgens de
bereidingswijzen op de verpakking.
Meng de vissaus, de Knorr Vloeibare Bouillon Thai, de sojasaus, de
rode currypasta en de palmsuiker samen.
Breng de kokosmelk en water samen in een pan. Voeg hier de saus met
de rode currypasta aan toe. Voeg de 2 theelepels kurkuma, de paprika
en
de koriander toe en laat het 5 minuten zachtjes koken.
Snijd ondertussen de ui en laat deze samen bakken met de knoflook en
1 theelepel kurkuma.
Giet de bouillon in een kom, voeg de gekookte en gebakken noedels
toe en ook de uien met kurkuma. |