1 ui
1 courgette
Solo Vloeibaar
3 eetl. Solo Vloeibaar
2 theel. kerriepoeder
200 g gewassen spinazie
1 tablet groentebouillon
400 g spaghetti
300 g rundergehakt
1 dl kookroom
50 g jongbelegen kaas (stuk) |
Pel en snijd de
ui fijn. Snijd de courgette in stukjes.
Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een diepe pan en wacht tot de
grote bellen zijn weggetrokken.
Bak hierin de ui met de courgette en 1 theelepel kerriepoeder 5
minuten. Schep de spinazie erdoor. Schep 250 ml water en de
bouillontablet erdoor en kook 10 minuten op een laag vuur.
Kook ondertussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
Verhit de rest van de vloeibare margarine in een pan en bak het
gehakt met 1 theelepel kerriepoeder al roerend rul, bruin en gaar (ca.
8 minuten).
Pureer de groenten (met een staafmixer of in de blender). Roer de
Kookroom erdoor.
Meng de hete spaghetti met het gehakt en de groentesaus. Verdeel
over 4 diepe borden. Schaaf de kaas er heel dun over. |