Recept 29, Franse rundvlees-sperziebonenschotel met maïs.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

1 zakje Knorr Mix voor Franse Sperziebonenschotel
350 gram rundvleesreepjes
450 gram sperziebonen
1 blikje maïs
450 gram krieltjes

Snijd de kipfilet in reepjes. Laat de maïs uitlekken, was de sperziebonen en haal de puntjes en draadjes eraf. Kook de sperziebonen gedurende 5 minuten in ruim kokend water.
Verhit in een wok of hapjespan 4 eetlepels olie en roerbak hierin de kipfiletreepjes goudbruin. Voeg de voorgekookte krieltjes toe en roerbak deze 3 minuten mee. Roerbak tot slot de bonen 2-3 minuten mee.
Roer 400 ml koud water en de mix door het gerecht. Breng het al roerend aan de kook, voeg de maïs toe en laat het nog 6–8 minuten zachtjes pruttelen.

        

Bron: www.knorr.com/nl