250 ml water
Solo Vloeibaar
1 eetl. Solo Vloeibaar
˝ blokje Knorr Bouillon Finesse Kip
2 teentjes knoflook
2 eetl. honing
1 eetl. rode Spaanse peper vlokken
500 g kipfilet
3 eetl. Calvé Pindakaas
1 eetl. sojasaus
1 eetl. Maďzena
2 jonge uitjes
1 rode paprika
600 g pasta |
Snijd het vlees
in blokjes en bak het 5 - 7 minuten in de hete Solo.
Ontpit ondertussen de paprika en snijd in blokjes. Haal het vlees
uit de uit de pan en zet opzij.
Meng met een garde het water het 1/2 bouillonblokje, de honing, de
sojasaus, de pindakaas, het maďszetmeel en de rode Spaanse pepers in
een kom.
Giet het mengsel in de pan en kook al roerend tot het mengsel glad
en dik is.
Voeg de jonge ui, de knoflook en de paprikablokjes toe en kook nog
enkele minuten.
Doe de stukjes kip, evenals hun vocht, in de pan en laat ze
gedurende 2 tot 3 minuten zachtjes koken totdat ze weer warm zijn.
Serveer op een bedje van heel warme pasta, zoals spaghetti of
linguine. |