2 kg
schoongemaakte mosselen/moules
3 stengels groene selder met blad
1 ui
2 eetl. vloeibare margarine
150 ml witte wijn
1 zakje Knorr Mélange voor Mosselen |
Los het zakje
Knorr Mélange voor Mosselen op in de witte wijn.
Snijd de selder in kleine stukjes en de ui in ringen. Verhit de
vloeibare margarine in een grote hoge pan en fruit hierin de selder
(niet het blad) en de ui circa 3 minuten.
Voeg vervolgens de mosselen, de gehakte bladselderij en de Mélange
voor Mosselen toe. Breng alles aan de kook, leg een deksel op de pan
en laat de mosselen in 5 á 7 minuten gaar worden. Schud de pan
regelmatig om. Alle mosselen moeten geopend zijn.
Serveer het gerecht in diepe borden en met zelf gemaakte frietjes
erbij.
Tip:
Verrijk het geheel met een gesnipperd teentje look. |