2 kg asperges
800 g ongeschilde nieuwe krielaardappeltjes
3 eetlepels vloeibare margarine
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
2 zakjes Knorr Hollandaisesaus
4 eetl. dille, fijngehakt + 4 takjes
200 g rosbief |
Schil de
asperges en snijd het onderste stukje (1-3 cm) er af. Kook ze tot ze
gaar zijn (±15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het
water en laat ze goed uitlekken.
Was de krielaardappeltjes. Zet ze op in koud water, breng ze aan de
kook en laat ze gedurende 5 minuten koken. Giet ze af en dep ze af
met keukenpapier.
Verhit de margarine in een grote pan en bak de krielaardappeltjes
hierin gedurende 10 minuten op een matig vuur; schep geregeld om.
Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het smelten en
schep de aardappeltjes om.
Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer
de fijngehakte dille erdoor.
Verdeel de rosbief over 4 warme borden en bestrooi de rosbief met
wat peper. Schep de krielaardappeltjes erbij, leg de asperges
ernaast, schep de saus erover en leg er een takje dille op of pluk
het groen los en strooi het erover. |