350 g spaghetti
2 eetl. vloeibare margarine
350 g gehakt
500 g fijngesneden gemengde groenten (bijv. julienne soepgroenten)
1 zakje Knorr Mélange voor Spaghetti à l'Italienne
1 pak (500 g) gezeefde tomaten
3 eetl. fijngesneden verse basilicumblaadjes
75 g geraspte (Parmezaanse) kaas |
Kook de
spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op de
verpakking gaar. Afgieten.
Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin het
gehakt al omscheppend los in ca. 4 min. Voeg de groenten toe en bak
deze ca. 5 min. mee.
Voeg de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Roer de
gezeefde tomaten erdoor, breng al roerende aan de kook en laat ca. 5
min. zachtjes koken.
Schep de spaghetti en de basilicum door de saus.
Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden en bestrooi met wat
geraspte kaas. Bestrooi met wat zwarte peper. |