300 g kipfilet
2 eetl. olijfolie
1 rode ui, in dunne boogjes
1 rode chilipeper, zonder zaadjes, gesnipperd
1 rode paprika, in dunne repen
400 g tomatenblokjes in blik
390 g witte bonen in blik of pintobonen, uitgelekt
3 eetl. Knorr Vloeibare Bouillon Kip
8 volkoren tortilla wraps
200 g ijsbergsla, fijngesneden
100 g cherrytomaten (rood of geel), in vieren
4 eetl. grof gesneden korianderblaadjes |
Bereid de kip op
de BBQ of grill en snijd in plakjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de
ui, paprika en kip toe en bak gedurende 5 - 10 minuten. Voeg het
blik tomaten, de bonen en de gekookte linzen toe. Voeg de vloeibare
bouillon toe.
Verwarm de volkorentortilla’s in een koekenpan en draai ze na 30
seconden om. Neem de tortilla’s uit de pan en vul ze met de
fijngesneden sla, tomaat en de kip met groenten. Strooi de koriander
eroverheen. |