600 g magere
runderlappen
1 middelgrote ui
1 rode paprika
4 eetlepels vloeibare margarine
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Pikante Goulash á 62 g
2 eetlepels fijngehakte verse platte peterselie |
Snijd het
rundvlees in dubbelsteentjes. Pel en snipper de ui. Maak de paprika
schoon, verwijder de zaadjes en snijd de rest in stukjes. Verhit 1
eetlepel van de vloeibare margarine in een braadpan en bak het vlees
al omscheppend bruin. Schep het vlees uit het bakvet op een bord.
Fruit de ui in 2 eetlepels van de vloeibare margarine, op een
halfhoog vuur, in ca. 5 minuten goudgeel en glazig. Schep het vlees
door de ui. Voeg de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker Mix
voor Pikante Goulash en 400 ml water toe en breng alles aan de kook.
Laat het vlees op een halfhoog vuur in 1 uur en 15 minuten gaar
sudderen.
Verhit intussen 1 eetlepel vloeibare margarine in een koekenpan met
antiaanbaklaag en bak de paprikastukjes in 5-7 minuten tot de
stukjes bruine randjes hebben. Voeg de paprikastukjes aan de goulash
toe en kook nog 5 minuten. Serveer de goulash met rijst en garneer
met de peterselie. |