Recept 210, Spaghetti met wortel en courgette.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

2 winterwortels
1 courgette
1 teentje knoflook
100 g Parmezaanse kaas
250 g spaghetti
1 eetl. vloeibare margarine
1 zakje Knorr Room-Basilicumsaus á 47 g
3 eetl. fijngesneden verse basilicum

Schil de wortels en was de courgette. Snijd ze in de lengte in luciferdunne reepjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd met een kaasschaaf voor de garnering wat schilfers van de kaas en rasp de rest.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet hem af. Verwarm de vloeibare margarine in een braadpan en fruit de knoflook 2 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de wortel en de courgette toe en bak 5 minuten mee tot de wortel wat zachter wordt.
Voeg de inhoud van het zakje Knorr Basilicum Roomsaus en 150 ml water toe en breng alles aan de kook. Temper het vuur en kook nog 2 minuten op een laag vuur. Schep de spaghetti en de helft van de geraspte Parmezaanse kaas erdoor. Garneer de pasta met de schilfers Parmezaan en de basilicum en geeft de rest van de geraspte kaas er apart bij.

        

Bron: www.knorr.com/nl