500 g
rundergehakt
400 g Mexicaanse roerbakgroenten
3 lente-uitjes
250 g cherrytomaatjes
1 komkommer
1 avocado
maïs in blik à 140 g
125 ml creme fraiche |
Snij de
lente-uitjes in smalle ringetjes. Verhit 1 eetl. olie in een
koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg dan de Mexicaanse
roerbakgroenten en de uitgelekte maïs toe en bak deze ca. 3 min.
mee. Voeg ook de lente-uitjes, de kruidenmix en vervolgens 150 ml
water toe aan het gehaktmengsel, roer het goed door elkaar en laat
het 1 min. doorbakken.
Voor de salade; halveer de cherrytomaten en snij de avocado en
komkommer in grove stukken. Meng de dressingmix met 2 eetl. water en
2 eetl. olie in een grote kom en meng de cherrytomaten, komkommer en
avocado erdoor.
Meng de sausmix met de crème fraîche en 3 eetl. water in een
schaaltje en laat het 2 min. staan.
Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm ze gedurende 30 sec.
in de magnetron (700 Watt). Smeer de tortilla's in het midden in met
wat saus. Schep 2 el van het gehaktmengsel in het midden, leg daar
wat salade op en vouw de tortilla dicht. Serveer de rest van de
salade en saus er apart bij.
|