500 g rijpe
tomaten of cherrytomaten
1 komkommer
1 groene paprika
1 grote rode ui
150 g feta
400 g biefstuk
1 Knorr Rundvlees Bouillontabletten
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde oregano |
Was en snijd de
tomaten in stukjes of halveer de kerstomaten. Was en snijd de
komkommer in plakjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en
hak het vruchtvlees in stukjes. Pel en snijd de rode ui in ringen.
Verkruimel de feta.
Verkruimel de Knorr Bouillontablet Rund en meng met 2 eetlepels van
de olijfolie en de oregano. Wrijf de biefstuk in met de pasta.
Rooster de biefstuk in een hete grillpan in ca. 3 minuten per kant
rosé.
Schep de tomaten, de komkommer, de paprika en de rode ui met de rest
van de olijfolie in een slakom door elkaar. Snijd de biefstuk in
plakjes. Verdeel het vlees en de feta over de salade en serveer
direct.
|