Recept 179, Mexicaanse wortelwrap.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

4 stuks Knorr Wortel Groente Wraps
1 rode ui
2 rode puntpaprika's
140 g zwarte bonen in blik
1 eetl. burritokruiden
200 g De Vegetarische Slager Rul Gehackt
200 g ijsbergsla
150 g maïs

Schil en snipper de ui. Halveer de puntpaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan. Fruit de rode ui aan.
Voeg de puntpaprika toe en bak voor ongeveer 3 minuten. Voeg het vegetarische gehackt en de burrito kruiden toe, en verwarm het geheel nog 5 minuten. Laat de maïs uitlekken. Voeg op het laatste de zwarte bonen en maïs toe.
Verwarm in een andere koekenpan de wraps ca. 1 minuut één voor één op middelhoog vuur.
Beleg de wrap met het gehakt, de groenten en de ijsbergsla.
Rol de wraps op, snijd ze in tweeën en genieten maar!

      

Bron: www.knorr.com/nl