3 grote uien
500 g bieflapjes
2 eetlepels vloeibare margarine
1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Hachee a 59 g
1 zakje Knorr Mix voor Aardappelpuree
200 g appelmoes
75 g geraspte belegen kaas
extra nodig: ovenschaal |
Verwarm de oven
voor tot 190°C. Pel en snipper de uien. Snijd het vlees in blokjes.
Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en bak het rundvlees
al omscheppend bruin. Voeg de inhoud van het zakje Knorr
Vleesklassieker Hollandse Hachee en 300 ml water toe en breng aan de
kook. Kook 10 minuten op een laag vuur.
Bereid de Knorr Aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en
schep de appelmoes erdoor. Verdeel het vlees over de bodem van een
ovenvaste schaal. Verdeel het pureemengsel erover en strijk het
glad.
3 Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer ca. 10 minuten in de
voorverwarmde oven totdat de puree goudgeel is en bubbelt.
|