½ krop sla
½ krop lollo rosso sla
20 g lamsoren
8 cherrytomaatjes
500 g zeebaarsfilet
5 eetl. olijfolie
¼ Knorr Groentebouillon tabletten
2 eetl. balsamicoazijn
1 eetl. honing
½ bosje bieslook |
Was voor de
salade de sla in ruim water en droog hem in een slacentrifuge.
Scheur grote blaadjes in hapklare stukjes. Was en halveer de
tomaatjes. Meng de sla met de tomaatjes. Snijd de snoekbaarsfilet in
4 gelijke stukken.
Dep de snoekbaarsfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met
versgemalen peper. Verhit 3 eetlepels van de olijfolie in een ruime
koekenpan of vispan en bak de snoekbaars in 3-4 minuten op de
huidzijde bruin en krokant. Keer de vis en bak ook de andere kant
1-2 minuten. Neem de vis uit de pan en dek af met aluminiumfolie.
Los de verkruimelde Knorr Kippenbouillontablet op in 100 ml water.
Voeg 2 eetlepels olijfolie, de balsamicoazijn en de honing toe en
klop tot een dressing. Voeg de fijngeknipte bieslook aan de dressing
toe. Verdeel de sla over de borden en leg de snoekbaarsfilets erbij.
Lepel de dressing erover en serveer direct.
|