250 g
cherrytomaatjes
250 g zalmfilet
1 Knorr
Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle
250 g tagliatelle
2 eetl. vloeibare margarine
300 g panklare verse spinazie
1 Knorr Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle
250 ml kookroom |
Halveer de
cherrytomaten. Snijd de zalm in blokjes. Kook de tagliatelle volgens
de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit intussen 1 eetlepel vloeibare margarine in een wok of
hapjespan en roerbak de spinazie, totdat deze slinkt. Schep de
spinazie uit de pan en houd hem apart op een bord. Verhit 1 eetlepel
vloeibare margarine in dezelfde wok of hapjespan en bak de zalmfilet
3-4 minuten.
Voeg de spinazie, de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker!
Romige Tagliatelle, de kookroom en 200 ml water toe. Breng het
geheel aan de kook. Voeg de cherrytomaten toe en laat alles nog 2
minuten koken. Serveer de saus met de pasta.
|