Recept 157, Romige pasta met spinazie en zalm.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

250 g cherrytomaatjes
250 g zalmfilet

1 Knorr Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle
250 g tagliatelle
2 eetl. vloeibare margarine
300 g panklare verse spinazie
1 Knorr Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle
250 ml kookroom

Halveer de cherrytomaten. Snijd de zalm in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit intussen 1 eetlepel vloeibare margarine in een wok of hapjespan en roerbak de spinazie, totdat deze slinkt. Schep de spinazie uit de pan en houd hem apart op een bord. Verhit 1 eetlepel vloeibare margarine in dezelfde wok of hapjespan en bak de zalmfilet 3-4 minuten.
Voeg de spinazie, de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Romige Tagliatelle, de kookroom en 200 ml water toe. Breng het geheel aan de kook. Voeg de cherrytomaten toe en laat alles nog 2 minuten koken. Serveer de saus met de pasta.

      

Bron: www.knorr.com/nl