300 g verse
spinazie
125 g cherrytomaatjes
200 g oesterzwammen
1 kleine rode ui
125 g ham
250 g tagliatelle
2 eetlepels vloeibare margarine
1 zakje Knorr Mix voor Romige Tagliatelle à 65 g
1 eetlepel fijngehakte verse platte peterselie |
Was de spinazie
en blancheer hem in kokend water. Giet af, spoel met koud water en
laat de spinazie goed uitlekken. Hak de spinazie fijn. Halveer de
cherrytomaten, trek de oesterzwammen in reepjes. Pel en snipper de
ui. Snijd de ham in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de
aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.
Verhit intussen de vloeibare margarine en bak de oesterzwammen 2
minuten op een laag vuur. Voeg de ui en de ham toe en bak ze 3
minuten mee.
Schenk er 250 ml water bij en voeg de inhoud van het zakje Knorr Mix
voor Romige Tagliatelle toe. Breng alles aan de kook, voeg de
spinazie en de cherrytomaten toe en kook ca. 3 minuten. Serveer met
de tagliatelle en bestrooi met de peterselie.
|