Recept 143, Pastataart met ham en broccoli.

 

Ingrediėnten voor 4 personen:

Bereiding:

250 g tagliatelle of papardelle
250 g gekookte ham (in dikke plakken)
250 g broccoli
100 g belegen kaas
300 ml melk
2 eieren
1 zakje Knorr Mix voor Ovenpasta Ham-Kaas ą 60 g
Extra nodig: ingevette ronde ovenschaal

Verwarm de oven voor tot 200°C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat goed uitlekken. Snijd de ham in blokjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Rasp de kaas fijn. Blancheer de broccoli 3 minuten in kokend water en laat goed uitlekken.
Roer de melk met de inhoud van het zakje Knorr Mix voor Ovenpasta Ham-Kaas en de losgeklopte eieren door elkaar. Meng de pasta met de ham, de kaas, de broccoli en de helft van de saus.
Doe alles over in de ovenschaal en verdeel de rest van de saus erover. Bak de pastataart met broccoli in 25-30 minuten tot de bovenkant goudbruin is en bubbelt.

        

Bron: www.knorr.com/nl