1 Knorr
Rundvlees Bouillontabletten
700 g zuurkool
1 Unox Gelderse Rookworst
200 g casselerrib, in dikke plakken
1 kg vastkokende aardappels
2 eetl. vloeibare margarine
2 eetl. fijngehakte verse bladpeterselie
1 zakje Knor Jus Vlees á 18 g |
Verwarm de oven
voor tot 180°C. Los de Knorr rundvlees Bouillontablet op in 250 ml
warm water. Verdeel de zuurkool over de bodem van een ovenvaste
schaal. Schenk de bouillon erover.
Snijd de Unox Gelderse Rookworst in plakjes. Verdeel de casselerrib
en de worst over de zuurkool. Dek af met aluminiumfolie en zet de
schaal 30-35 minuten in de voorverwarmde oven.
Schil de aardappelen en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Verwarm de
vloeibare margarine en voeg de peterselie toe. Schud het door de
aardappelen.
Bereid de Knorr Authentieke Vleesjus en houd hem warm. Serveer de
zuurkoolschotel met de peterselie aardappelen en de jus.
|