Sappige
ossenhaas met een fluweelachtige béarnaisesaus en krokant
geroosterde aardappels, er is bijna geen betere combinatie te
bedenken! En met zo’n handige kant-en-klare saus staat zo’n
overheerlijke maaltijd zo op tafel.
600 g aardappels
3 eetl. olijfolie
1theel. verse kruiden bijv. tijm of rozemarijn
1 pakje Knorr Béarnaisesaus
600 g ossenhaas, in 4 biefstukken van 150 g |
Verwarm de oven
voor tot 220°C. Schil en snijd de aardappels in vieren. Schep ze met
2 eetlepels van de olijfolie en de verse kruiden om. Verdeel ze over
een met een bakmatje bekleed bakblik en bak ze in de voorverwarmde
oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.
Verwarm de Knorr Béarnaisesaus volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Bestrijk het vlees met 1 eetlepel van de olie en gril ze
in ca. 3 minuut per kant rosé. Laat het vlees 5 minuten rusten en
serveer met de saus en de aardappels. |