| 
			 1 klein 
			stokbrood, ½ gegrilde kip, ½ bosje peterselie, 200 g kwark, 2 eetl. 
			mayonaise, 2 eetl. slagroom, 1 theel. tomatenpuree, zout, 
			cayennepeper, een stukje komkommer, 4 tomaten, wat blaadjes 
			ijsbergsla  | 
			
			 Maak het 
			kippenvlees los van het bot en verdeel het in niet te kleine 
			stukken. Verwijder desgewenst het vel. Was de peterselie, dep droog 
			en hak fijn. Meng kwark, mayonaise, slagroom en tomatenpuree en 
			breng op smaak met zout, peper en fijngehakte peterselie. Schil de 
			komkommer en snijd in ongeveer 3 mm dikke plakjes. Was de tomaten, 
			snijd ze in plakjes en verwijder daarbij het kroontje. Was de sla, 
			dep droog en snijd of scheur in stukjes. Snijd het stokbrood in 8 
			stukken en halveer deze. Besmeer telkens é'n helft met het 
			kwarkmengsel. Beleg de andere helften met wat sla, plakjes tomaat, 
			plakjes komkommer en kip. Breng de kip desgewenst op smaak met zout 
			en peper. Leg de helften op elkaar.  |