Verwarm de oven
voor op 180ºC (heteluchtoven 170ºC, gasovenstand 4).
Verwijder de zaden van de paprika. Snijd de paprika, de ui en de
prei in stukjes. Laat de bruine bonen uitlekken en spoel ze na met
water. Snijd de sla in reepjes en de tomaten in blokjes. Schil de
avocado en snijd het vruchtvlees in plakken.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak vervolgens
de paprika, de ui en de prei even mee. Voeg 350 ml water en de
inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de
kook.
Schep om met de tomatenpuree en bruine bonen. Zet het vuur laag en
laat alles 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Verwarm de bloemtortilla’s kort in de oven. Zet de chili op tafel
met kommetjes sla, tomaten, zure room, avocado, geraspte kaas en de
warme tortilla's.
Laat iedereen zelf de tortilla’s vullen met alle ingrediënten en
oprollen.
Variaties:
Vul de tortilla's in de keuken. Bestrooi ze na het oprollen met de
kaas en gratineer ze 5 minuten onder een hete grill. Serveer direct. |