Snijd de kip in
blokjes en bewaar. Maak de champignons en wortelen schoon, schil de
wortelen en de ui. Snijd de ui en wortelen in blokjes en snijd de
champignons in vieren.
Bak de kip aan in een braadpan met de olie. Voeg de wortelen en ui
en vervolgens de champignons toe. Kruid met peper en zout en bak tot
alles gaar is.
Bereid gedurende deze tijd de béchamel: Pers het sap van de halve
citroen, open de Knorr Fond Kip en de room.
Smelt de margarine in een kookpot. Zodra de margarine gesmolten is,
voeg de bloem in één keer toe en laat al roerend met een houten
lepel lichtbruin bakken. Voeg vervolgens de Knorr Fond toe en blijf
roeren om klonters te vermijden. Laat al kokend aandikken en voeg de
citroen en room toe. Kruid met peper en zout en haal van het vuur.
Verwarm intussen de bladerdeeg pasteitjes volgens de aanwijzingen op
de verpakking.
Zodra de kip en groenten gaar zijn, meng ze onder de béchamelsaus.
Dresseer een bladerdeeg pasteitje op elk bord en vul rijkelijk met
de vol-au-vent. |