Verwarm de oven
voor tot 200°C. Kook de gnocchi volgens de bereidingswijze op de
verpakking.
Schil de pastinaak en de peterseliewortel met een dunschiller, snijd
ze in schuine plakken van ± 1 cm dik. Pel en snijd de ui in dunne
partjes. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes of
stukken. Hak de hazelnoten grof.
Verdeel de pastinaak, de peterseliewortel en schorseneren over de
met een bakmatje beklede bakplaat. Druppel er 1 eetlepel olie en 1
eetlepel vloeibare bouillon over en rooster de groenten in de
voorverwarmde oven in 10-15 minuten gaar.
Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak de ui met de
paddenstoelen op een hoog vuur totdat ze gaan kleuren. Voeg 1
eetlepel vloeibare bouillon en versgemalen peper naar smaak toe,
schep alles om en schud ze uit de pan op een bord.
Verhit de rest van de olie in de braadpan en bak de gnocchi al
omscheppend bruin en knapperig. Voeg de salie, de gebakken ui en
paddenstoelen en de andere groenten toe en warm alles nog even kort
door. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Verkruimel de geitenkaas erover en garneer met de hazelnoten en de
waterkers. |