Verwarm de oven
voor op 220°C.
Snijd de kipfilet in reepjes.
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Maak de paprika's schoon en snijd ze in ringen.
Snij de tomaat in blokjes en was de sla.
Verwarm wat Solo in een anti-kleefpan en bak de kipfilet goudbruin
aan beide kanten.
Voeg de paprika en de uiringen toe en roerbak alles nog 4 minuten.
Breng op smaak met een paar druppels tabasco.
Haal de tortilla's uit de verpakking en wikkel ze in aluminiumfolie.
Verwarm ze 3 minuten in de oven.
Vul ze met het kip-groentemengsel, giet er een beetje Solo
Crèmefine Licht over en vouw ze dicht.
Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi
met geraspte kaas.
Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de oven.
Tip:
Dien eventueel op met een kruidige tomatensaus. |