Kook de noedels
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten
uitlekken.
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Kook ze gedurende 5
minuten in een laagje kokend water. Afgieten en goed laten
uitlekken.
Snijd de rode peper in smalle ringetjes. Pel en hak de knoflook
fijn. Rasp de limoenschil. Halveer de limoen. Snijd 1 helft in 4
partjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok hierin de
broccoli met rode peper gedurende 3 minuten. Voeg de knoflook, de
geraspte limoenschil en de garnalen toe en wok ze gedurende 4
minuten mee. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het
smelten en schep het erdoor. Schep de woknoedels erdoor, verwarm nog
1 minuut.
Knijp het sap van de halve limoen er over uit. Voeg peper naar smaak
en de koriander toe.
Verdeel de gewokte garnalen met noedels over 4 grote warme kommen.
Leg op elk een partje limoen. |