Recept 205, Lasagne met bloemkool.

Ingrediënten voor 4-5 personen:

1 bloemkool
1 eetl. vloeibare margarine
400 g mager rundergehakt
1 pak Knorr Wereldgerecht Italiaanse Lasagne XXL á 365 g
500 ml melk
125 g geraspte belegen kaas
Extra nodig: grote ingevette ovenschaal

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 200˚C. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes, kook ze 5 minuten in ruim water en giet ze af.
Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak het gehakt rul. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak ze 2-3 minuten mee. Voeg de inhoud van het zakje ‘Saus’ uit het pak Knorr Wereldgerechten Italiaanse Lasagne Bolognese, de melk en 500 ml water toe. Breng alles aan de kook en laat het ca. 3 minuten zachtjes koken (de saus blijft dun).
Verdeel de saus en de lasagnebladen in laagjes over de ovenschaal. Begin en eindig met een laagje saus. Strooi de geraspte kaas erover en bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 35-40 minuten gaar.