Verwarm de oven
voor tot 180°C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze 5
minuten in water met zout naar smaak. Schil de aardappels, halveer
de grote en kook ze in 20 minuten in water met zout naar smaak gaar.
Bereid de Knorr Kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en
roer de geraspte kaas erdoor.
Rooster het broodkruim in een droge koekenpan met antiaanbaklaag
lichtbruin. Voeg 4 eetlepels van de vloeibare margarine, de
peterselie en de citroenrasp toe. Schep goed om en neem de pan van
het vuur. Schep kaassaus door de afgegoten bloemkool en doe het over
in de ovenschaal. Zet de schaal 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Strooi er na 10 minuten het broodkruimmengsel over en bak nog 3-4
minuten. Verhit 2 el vloeibare margarine in een koekenpan met
antiaanbaklaag en bak de met peper en zout naar smaak bestrooide
kipfilets in 6-7 minuten per kant bruin en gaar. Pureer de
aardappels en roer er met een houten lepel de melk en 2 eetlepels
vloeibare margarine door. Serveer de bloemkool ovenschotel met de
aardappelpuree en de kipfilet.
|