Verwarm de oven
voor op 140ºC.
Breng in een pan water aan de kook. Kerf de tomaten aan de boven- en
onderkant kruislings in. Dompel de tomaten met een schuimspaan in
het kokende water en laat ze 1 minuut meekoken zodat het velletje
los komt. Haal ze uit het water en spoel ze na met koud water.
Ontvel de tomaten, halveer ze en verwijder het vruchtvlees.
Snijd de paprika, tomaat en komkommer in mooie blokjes van ongeveer
1 cm.
Pel en snipper de rode ui. Snijd de bieslook fijn.
Meng de yoghurt met het poeder voor de saus en de bieslook.
Verwarm de pannenkoeken in de oven. Verwarm een koekenpan met
olijfolie, bak hierin de rode ui en paprika. Voeg vervolgens de
tomaat en komkommer toe en roerbak ca. 2 minuten.
Bak de rundvleesreepjes met wat olijfolie gaar en breng op smaak met
zout en peper. Voeg hier de kruiden aan toe en meng de groenten er
doorheen.
Smeer de pannenkoek in met de yoghurt-bieslook saus. Schep de
rundvleesreepjes met de groenten erop. Rol de pannenkoeken op en eet
smakelijk! |