100 g kristalsuiker
100 g poedersuiker
6 eiwitten
snufje zout
125 g blanke amandelen, gemalen
voor de amandelcrème:
200 ml slagroom (Melkan)
200 g mascarpone
3 eetl. amandellikeur
voor het glazuur:
150 g poedersuiker
3 eetl. heet water
2 eetl. boter
50 g chocolade, geraspt of 2 eetl. cacaopoeder
kerstchocolaatjes, snoepjes of wandelstokjes
bakpapier
spuitzak met grote spuitmond |
100 g kristalsuiker
100 g poedersuiker
6 eiwitten
snufje zout
125 g blanke amandelen, gemalen
voor de amandelcrème:
200 ml slagroom (Melkan)
200 g mascarpone
3 eetl. amandellikeur
voor het glazuur:
150 g poedersuiker
3 eetl. heet water
2 eetl. boter
50 g chocolade, geraspt of 2 eetl. cacaopoeder
kerstchocolaatjes, snoepjes of wandelstokjes
bakpapier
spuitzak met grote spuitmond |