Boter
smelten de varkenshaas rondom lekker bruin bakken ong. 5 minuten
Daarna in folie warm houden.
In dezelfde boter uitje en de knoflook sambal het vleesbouillon
tabletje(ff fijn knijpen) bakken tot het bruin is
Daarna de gesneden champignons erbij doen en meebakken daarna de
gesneden paprika en paprika poeder erbij doen en ff meebakken
Dan de tomatenpuree erbij doen goed roeren op zacht vuur tot alles
is gemengd, daarna de room toevoegen op zacht vuur tot het een saus
wordt.
Dan de varkenshaas uit de folie pakken het vleessap bij de saus
meeroeren en het vlees in kleine stukje ff meekoken tot het wat meer
gaar word niet te lang anders word het te droog.
Lekker is om nog wat verse knoflook toe te voegen aan de saus en dan
afmaken met een scheutje cognac en vers gemalen zwarte peper naar
smaak.....eet smakelijk !
En voor Kees met gebakken aardappelen en voor jou Maudy met
rijst......of toch de spaghetti....-:)
Liefs en groetjes van je nicht Mathilda.
|