| 
			 Panna cotta: 
			Doe de mascarpone, de room, basterdsuiker in een pan en klop goed 
			door elkaar. Splijt het vanillestokje en schraap met een lepeltje 
			het merg eruit, doe merg en stokje bij het roommengsel. Voeg de 
			sinaasappelrasp toe en verwarm dit alles tot het bijna kookt; 
			regelmatig roeren. Laat dit alles 20 minuten trekken op een laag 
			pitje. 
			Week de blaadjes gelatine in koud water. 
			Knijp de blaadjes gelatine goed uit, doe ze in een kom en voeg 
			hierbij de 4 eetl. melk. Laat 30 sec. in de magnetron de gelatine 
			smelten; goed roeren en bij het mascarpone mengsel voegen, goed 
			roeren tot de gelatine goed is opgelost. Het mengsel aan de kook 
			brengen en dan van het vuur halen. Iets laten afkoelen. 
			Zeef het mascarponemengsel en stort het in de licht ingevette 
			vormpjes. Laat ze in de koelkast in enkele uren koud en stijf 
			worden. 
			Aardbeiensaus: 
			Was de aardbeien, laat ze uitlekken, haal dan de kroontjes eraf en 
			halveer ze. 
			Doe de aardbeien in een sauspan, samen met 3 eetlepels water en de 
			suiker. Langzaam verhitten totdat de aardbeien zacht beginnen te 
			worden. 
			Doe de aardbeien in de blender (of pak de staafmixer) voeg de 
			balsamico azijn toe en pureer. Proef of het zoet genoeg naar je 
			smaak is, anders nog iets zoetstof toevoegen. 
			Je kunt dit mengsel zeven, zodat de pitjes eruit gaan, maar dat heb 
			ik niet gedaan. Zet de aardbeiensaus in de koelkast tot gebruik. 
			Haal de panna cotta's voorzichtig los en stort ze op een 
			dessertbordje. Lepel de aardbeiensaus eromheen, iets slagroom en een 
			blaadje munt/stukje aardbei.  
			
 
 
      
			  |