| 600 g 
			vastkokende aardappelen (of 1 1/2 zakje kant en klare 
			aardappelgolfjes), 2 courgettes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 500 g 
			gehakt, 3 vleestomaten, kerrie, peper, zout en nootmuskaat, klontje 
			margarine, 100 g geraspte belegen kaas | 
		
			| Voorbereiding:Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze 8-10 minuten 
			tot ze net gaar zijn.
 Snipper de ui en snijd de tomaten in plakken en snij boven- en 
			onderkant van de tomaten in blokjes. Snijd ook de courgette in 
			blokjes. Vet de ovenschaal in. Verwarm de oven voor op 175°C.
 Bereidingswijze:
 Verhit een klontje margarine in een braadpan en fruit de ui 2 
			minuten, voeg het gehakt toe en pers er de teentjes knoflook bij.
 Voeg de kerrie en nootmuskaat toe. Bak rul, en voeg dan de 
			courgetteblokjes en tomaatstukjes toe en kook dit zachtjes, met het 
			deksel op de pan, ca. 5 minuten tot de courgette beetgaar is. Breng 
			op smaak met peper en zout.
 Bedek de bodem van de ingevette ovenschotel met de helft van de 
			aardappelplakjes. Schep hier het courgette/gehaktmengsel op. Leg 
			hier de andere helft van de aardappelplakjes op. Bedek vervolgens 
			met de tomaatplakken. Bestrooi licht met nog wat peper en zout op 
			naar smaak en strooi er tot slot de geraspte kaas over.
 Zet de schaal ca. 20 minuten in de oven tot de kaas lichtbruin 
			begint te kleuren en alles een beetje bubbelt. Erg lekker een frisse 
			salade erbij.
 
 |