Ed's keuze, Romige aardappelvisschotel.

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g fijngesneden prei
250 g champignons
1 blikje roze zalm (418 g)
olie
1 pakje Knorr Roomsaus
700 g voorgekookte aardappelschijfjes
80 g kruidenroomkaas

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng een pan water met zout aan de kook. Kook hierin de prei slechts 30 seconden en spoel ze dan koud af. Maak de champignons schoon en snijd in schijfjes.
Laat de zalm uitlekken in een vergiet. Maak de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vet een ovenschaal in met wat olie en leg de helft van de aardappelschijfjes op de bodem. Verdeel hierover eerst een laag zalm, vervolgens een laag prei en tot slot de schijfjes champignon. Dek af met de resterend helft aardappelschijfjes.
Verkruimel de kruidenroomkaas erover en giet dan de roomsaus gelijkmatig over het gerecht. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat in circa 20 minuten in de oven gaar bakken.
Variaties:
Ook lekker met verse zalm of witvis, maar ook met gehakt.