Ed's keuze, Rundvlees met curry en koriander.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 eetl. olie, 500 gram biefstuk of entrecote, in reepjes, 1-2 eetl. groene currypasta, 1/2 theel. kaneel, 1-2 eetl. vissaus (nam pla), 1 dl kokosmelk, 1 eetl. geraspte limoenschil, 1 theel. bruine suiker, 2 eetl. korianderblaadjes of kleine muntblaadjes

Bereiding:

In wok olie verhitten en vlees hierin op hoog vuur in ongeveer 2 minuten bruin bakken. Currypasta en kaneel toevoegen en omscheppend ongeveer 1/2 minuut meebakken. Vissaus, kokosmelk, limoenschil en suiker erdoor roeren. Mengsel op hoog vuur nog ongeveer 3 minuten laten stoven. Voor serveren bestrooien met koriander of munt.
Serveertip:
Lekker met rijst, mie, mihoen, pasta.