Ed's keuze, Witlofpannetje of ovenschotel.

IngrediŽnten voor 4 personen:

6 struikjes witlof (kleingesneden), 6 gekookte aardappels (in stukjes gesneden), bakje rookspekjes, 2 uien in stukjes, 1 gekookte kipfilet in stukjes, 1 zakje witte saus, scheutje ketjap, teentje knoflook (geperst), peper/zout/provencaalse kruiden (naar smaak), beetje olie of bakboter

Bereiding:

Voorbereiding:
Witte saus bereiden volgens verpakking.
Bereidingswijze:
Spekjes en stukjes ui bakken in klein beetje olie of boter, knoflook erbij doen. Dan de stukjes witlof erbij doen en dit alles 5 min. omroeren. Stukjes gekookte kipfilet erbij, evenals de rest van de kruiden en een scheutje ketjap. Weer even goed omroeren en doorwarmen. Stukjes gekookte aardappels toevoegen. En als laatste de witte saus erdoor roeren. Alles goed doorroeren en eet dan lekker !
Serveertip:
Je kunt er ook een ovenschotel van maken:
laagje gekookte aardappels, dan groenten/kip husseltje erover en als laatste de witte saus erover gieten! 15 min in de oven (180įC.).