Ed's keuze, Pasta met garnalen in roomsaus.

IngrediŽnten voor 4 personen:

Ongeveer 300 g pasta, 3 bosuitjes, 1 rode paprika, 1 eetlepel olijfolie, 1 theelepel chilipoeder, 2 dl melk, 1 dl koffiemelk, 1 dl witte vermouth (martini of zo) 1 pakje diepvries vissoep (Iglo's soepterrine), 100 tot 150 g grote roze garnalen, 1 eetlepel fijngehakte peterselie.

Bereiding:

Voorbereiding:
Snijd de bosuitjes in ringetjes en maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in de wok en fruit hierin de bosuitjes en de paprika stukjes. Roer dan de chilipoeder,de melk en de koffiemelk erdoor. Voeg de vermouth en de bevroren vissoep ook toe en verwarm alles al roerend tot een mooi gebonden saus ontstaat. Laat de saus daarna nog zo'n 5 minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan de garnalen toe en warm de saus nog even goed door. Giet de pasta af, let op dat de pasta nog lekker stevig is (meestal iets korter koken dan op het pak staat aangegeven)
Serveertip:
U kunt de pasta over de borden verdelen en de vissaus erover verdelen voor u de borden serveert. Let wel op dat u in dat geval snel moet opdienen.