Ed's keuze, Roti kip masala.

Ingrediënten voor 4 personen:

100 gram sperziebonen of kouseband
150 gram aardappelschijfjes (voorgekookt)
4 eieren
1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (roerbaksaus)
400 gram kipfilet
5 eetlepels zonnebloemolie
2 pakjes Faja Lobi Sandhia`s Roti Trafasie (2 stuks per pak)

Bereiding:

Roti Kip Masala is het populairste Surinaamse roti gerecht, bestaande uit kip in Hindoestaanse masala saus met aardappelenschijfjes, verse groenten en ei.
Bereidingswijze:
4 eieren hard koken. Olie verhitten, kipfilet hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. Roti Masala Trafasie (roerbaksaus), 1 kopje water, aardappelschijfjes en kouseband of sperziebonen toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) toevoegen.
Serveertip:
Serveer de Sandhia`s Roti Trafasie als wrap, warm het op, verdeel de Roti Masala Trafasie over de roti en rol het vervolgens op.