Ed's keuze, Griekse wraps.

IngrediŽnten voor 4 personen:

400 g kipfilet, in dunne reepjes
1 theel. kaneelpoeder
1 eetl. olijfolie
Ĺ citroen
1 pak tortilla wraps (8 stuks)
1 bekertje Griekse yoghurt (150 g)
1 theel. gemalen komijn (djinten)
1 komkommer, in dunne plakjes
Ĺ krop ijsbergsla, in dunne reepjes

Bereiding:

Kruid de kip met kaneel en peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de kipreepjes op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin. Knijp de citroen erboven uit en laat het vocht al omscheppend verdampen. Verwarm de tortilla`s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de yoghurt met de komijn en peper en zout naar smaak. Spreid de tortilla`s uit en verdeel de plakjes komkommer erover. Verdeel hierover de ijsbergsla en schep de gebakken kip erop. Schep hierop een streep Griekse yoghurt. Vouw de zijkanten over de vulling en rol de tortilla`s stevig op en snijd de wraps schuin door. Verdeel over 4 borden.