Ed's keuze, Toscaanse knoflook kip.

IngrediŽnten voor 4 personen:

 2 eetl. olijfolie
 500 g kipfilet, in grove stukken
zout en peper
60 gram gesneden uien
3 teentjes knoflook, fijngehakt
350 g champignons, in plakjes
125 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden
450 g geroosterde tomaten
25 g Parmezaanse kaas
1 theel. zout
1 theel. peper
1 theel. oregano
ľ theel. thijm
vers gesneden basilicum om te garneren

Bereiding:

 Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Bak de kip ongeveer 5-6 minuten aan elke kant tot de kip gaar is, haal uit de pan en zet apart.
Voeg 1 eetl. olijfolie toe en fruit de ui, knoflook en champignons tot ze zacht zijn.
Voeg de zongedroogde tomaatjes, de geroosterde tomaten, kaas, zout, peper, oregano en tijm toe.
Breng eventueel op smaak met zout en peper en garneer met basilicum.