De dag vooraf:
Leg de rozemarijn op de kalfsborst, rol ze op en bind de rollade
dicht met een touwtje
Meng de mosterd met de Marsala en de olijfolie en leg het vlees
gedurende ca. 24 uur in deze marinade
De dag zelf:
Schep het vlees uit de marinade, maar houd de marinade bij
Bak het vlees op een matig vuurtje in een nootje boter
Kruid met peper en zout
Laat het vlees in ca. 1 uur gaarstoven maar voeg er om de 5 minuten
een lepel marinadevocht aan toe
Als de marinade op is, gebruikt u eventueel wat kippenbouillon
Haal het vlees tenslotte uit de pan en houd het warm onder
aluminiumfolie
Roer de braadresten in de pan los met de kippenbouillon en giet deze
saus vervolgens door een zeef
Houd ze warm
Kook de tagliatelli beetgaar in ruim, lichtgezouten water
Laat uitlekken en roer er 2 eetlepels boter, de gehakte basilicum en
peper en zout onder
Was de courgettes en snijd ze in schijfjes van ca. 0,5 cm dik
Verhit de olijfolie en bak er de schijfjes op hevig vuur in
Breng op smaak met peper en zout
Snijd het vlees in plakjes en leg er 2 op elk bord
Lepel er wat saus over en leg er vervolgens enkele
courgette-schijfjes en wat tagliatelli naast
Serveer bij deze rollade een Italiaanse Chianti
|