Meng het gehakt
met de gehaktkruiden, het ei en de geraspte kokos. Draai er acht
balletjes van. Verhit de helft van de Blue Band vloeibaar in een
koekenpan. Bak hierin in ca. 8 min. de gehaktballetjes rondom
goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de Blue Band vloeibaar in een andere koekenpan en
bak hierin in ca. 8 min. de aardappelpartjes rondom goudbruin en
gaar. Bestrooi naar smaak met wat zout en peper.
Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes en snijd de steel in
plakjes. Kook de broccoli ca. 5 min. in ruim kokend water met wat
zout beetgaar. Giet de groente af.
Maak de kerriesaus klaar met de melk volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Verdeel de gebakken aardappelpartjes en de broccoli over
vier grote borden en leg de kokosgehaktballetjes ernaast. Schep de
saus over de gehaktballetjes.
Variaties:
Wilt u kruidige gehaktballetjes maken, vervang dan de geraspte kokos
door Conimex seroendeng en voeg 1 tl sambal toe.
|