Recept 93...

Mediterraan vispannetje.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 el olijfolie
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g tomatenblokjes met knoflook (pak 390 g)
200 ml water
500 g zeewolffilets
4 el verse peterselie

Bereiding:

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.
Variatietip:
Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.