Verwarm de oven
voor op 200ºC.
Bestrooi de scholfilets met peper en zout en leg ze in een ingevette
vuurvaste schaal.
Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes, bak die in de boter
lichtbruin en bestrooi ze met een beetje zout.
Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing met de melk en roer er de
doperwten, de champignons en de garnalen door.
Laat de saus een beetje afkoelen en roer er dan de room door.
Giet de saus over de scholfilets.
Dek de schaal met een deksel af en zet hem 10 minuten in het midden
van de oven.
Roer de geraspte kaas en het paneermeel door elkaar en bestrooi hier
het gerecht mee.
Zet de schaal nog 10 minuten in de oven (zonder deksel) tot de
bovenkant
goudbruin is (zet hiervoor de schaal een richel boven het midden van
de oven).
Lekker met stokbrood en een gemengde salade.
|