Recept 27...

Viscurry met basmatirijst.

Ingrediėnten voor 4 personen:

2 kleine fijngesneden uien
2 eetlepels olie
2 geperste teentjes knoflook
3 theelepels geraspte gemberwortel
2 eetlepels kerriepoeder
1 stukje citroenschil
1 blik tomaatblokjes (400 g)
500 g scholfilets in reepjes
zout, peper
300 g gekookte mosselen
200 g gekookte garnalen
1 groene peper in dunne ringen

Bereiding:

Bak de ui in de olie ± 5 minuten, voeg de knoflook, gember en kerrie toe en
bak die ± 3 minuten mee. Roer er de citroenschil en de tomaten door en kook
alles op hoog vuur ± 15 minuten tot goede sausdikte.
Voeg de scholfilets toe en kook die ± 5 minuten zacht mee.
Breng met zout en peper op smaak en roer er de mosselen, garnalen en groene
peper door.
Serveer de curry met basmatirijst.