Recept 122...

Tikka masala viscurry met zeevruchten.

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g broccoli
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gemengde zeevruchten (diepvries, 500 g)
1 pot tikka masalasaus (400 ml)
2 zakken naanbrood (knoflook/koriander (a 2 stuks))
8 eetlepels Griekse yoghurt (naturel (bakje a 150 g))
1/4 theelepel kerriepoeder

Bereiding:

Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.