Recept 107...

Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten.

Ingrediënten voor 4 personen:

 1 duopak krieltjes (700 g)
3 eetlepels olijfolie
300 g pangasiusfilet (vis)
1/4 l visbouillon (van 1/2 tablet)
2 zakken Hollandse (wokgroenten (a 400 g))
1 schaaltje verse peterselie (plat (20 g))
1/2 theelepel nootmuskaat
8 eetlepels ravigottesaus (fles a 260 ml)

Bereiding:

Krieltjes in laagje water in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bodem van kleine koekenpan met 1 el olie bestrijken. Vis met zout en peper bestrooien en in pan leggen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en vis op laag vuur met deksel op pan in ca. 5 min. gaar laten worden. 2 el olie in wok verhitten en hierin wokgroenten met zout en peper naar smaak 6 min. roerbakken. Ondertussen peterselie fijnsnijden. Groenten, aardappeltjes en vis over 4 borden verdelen. Nootmuskaat over groenten strooien. Ravigottesaus op vis scheppen. Vis en aardappeltjes met peterselie bestrooien.